8 Nisan 2013 Pazartesi

MUJİ ÇEKMECELİ AKRİLİK KUTU

Herkese merhaba,


İlk çekmecesine allıklarımı koydum,downboyun altında frat boy var,derinliği ikisini üstüste koyacak kadar,çok derin değil.



Uzun bir süredir,şeffaf ve çekmeceli bir dolap arıyordum.,nette bakmadığım site kalmadı diyebilirim birtürlü istediğim gibi birşey bulamadım.Plastik çekmece olarak var ancak tam şeffaf değiller,cam gibi tamamen şeffaf olmasını istiyordum.Ayrıca kupunda,çevresinde renkde olsun istemiyordum.Aradığımı sadece mujide buldum.Mujinin fiyatları bence gereksiz pahalı,nette araştırırken benzerinin tchibodan satıldığını gördüm ancak tchibodan düzenli olarak aynı ürünleri satmadığı için bir daha bulmak ne mümkün,sonuç olarak benzerini bulamadığım için muiden aldım.Çok büyük bir kutu değil,derinlik olarakda baya ince.Ben sık olarak kullandığım ürünleri yerleştirdim.Üzerine fırçalarımı vs.koyduğum şey ise kırtasiye ürünü,kalemleri,postitleri vs. koymak için masa üstü organizeri.Muji dolap 100 lira kargo ile birlikte 110 a geldi,kalemliğin ise 5 50 gibi bir fiyatı vardı.

13 yorum:

  1. Güzelmiş güle güle kullan bende kalemlik tarzı birşey arıyordum hala bulamadım(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer benimki gibi birşey arıyorsan kırtasiye ürünlerine yada ofis malzemelerine bakmanı tavsiye ederim,ben hepsiburadadan aldım,görsellere dikkat et yalnız resimde baya büyük gözüküyorlar ancak boyutları küçük.

      Sil
    2. Denk gelsin diye bekledim gelmedi en iyisi kırtasiye tarzı yerlere bakmam gerek teşekkürler sevgiler.

      Sil
  2. çok güzelmiş ama pahalıymış da. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım,daha iyisi senin olsun.

      Sil
  3. Kardashianlardan sonra hepimizin aklı kalmıştı bu makyaj kutularında. Ben de o zamanlar oldukça araştırmış ama sadece Amerikan satış sitelerinde bulmuştum.Ee tabii böyle birşeyi kargo vs almak da epek bir pahalıya gelecekti. O yüzden hala beklemedeyim :)
    Keşke bu tarz ürünler çoğalsa da uygun fiyatlarla alabilsek değil mi?

    Güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bu tarz ürünleri satan yerlerin çoğalması lazımki,rekabetten fiyatlar düşsün,yoksa yüksek maliyetlere almak zorunda kalıyoruz:(

      Sil
  4. ben de pahalı diye hep erteliyorum almayı, güle güle kulan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım,bende erteledim erteledim en sonunda dayanamadım aldım.

      Sil
  5. benceee çook güzell :) çok şık duruyo bayıldım yanii.. fiyatını hiç takma kafana o kadar kibar zarif duruyor ki... odam da koymaya yerim olsa şu an bende alırdımm bayıllldıııımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım,fiyatını önemsemiyorum çünkü benim için çok kullanışlı oldu,muhtemelen sonra bir tane daha alıp üzerine ekleyeceğim.

      Sil
  6. Ben sitesinde bakındım ama bulamadım 5 cekmeceli olanını. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım mesajından sonra sitesine bende baktım,kalmamış,arada siteyi kontrol et istersen belki stoğa girebilir.

      Sil