25 Ekim 2012 Perşembe

BOBBI BROWN INTENSIFYING LONG WEAR MASCARA

Öncelikle herkesin kurban bayramını kutluyorum,sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bugün aklımda fondötenle ilgili yazı yazmak vardı ama ne zamandır rimelle ilgili bir yazı yazmadığımı farkettim bu yüzden fondöten yazısını şimdilik erteledim.
Rimelin ambalajından başlatacak olursak klasik rimeller gibi plastik kapta değil,metal bir kapta ve gayet şık bir görüntüsü var.Peki bir rimelin ambalajı çok önemli mi? bence değil:D işlevi daha önemli.
Fırçası oldukça ince,bu özelliği sayesinde küçük kirpiklerinize bile rahatca ulaşıyor.Bütün kirpiklerinizi dipten yakalıyor ve birbirine yapıştırmadan uzatıyor.İnce fırçası alt kirpikler için gayet uygun.Kirpiklerde kesinlikle topaklanma yapmıyor.Gün boyunca bozulmadan kaldığı halde çıkarması gayet kolay bu yüzden hassas göz yapısına sahip kişiler için ideal bence.Rimelin uzatması başarılı sayılır ancak pek dolgunluk sağlamıyor,kat kat uygulayınca kirpikleri biraz belirginleştiriyor ama yeterli değil.Günlük kullanım için doğal duran bir rimel,fiyatı 68 di galiba,piyasada bu fiyattan daha uygun fiyatta,aynı işi görecek çok rimel var bence,İlla alınması gereken bir ürün değil.

2 yorum: