17 Haziran 2012 Pazar

SEPHORA MAKYAJ BAZI



Bugün size çok sevdiğim bir ürünü tanıtmak istedim.Benim cildim kuruya dönük karma,özellikle bu aylarda cilt makyajı yapmışsam gün sonunda cildim parlıyor,makyajım akıyor.Havalar sıcak olduğundan dolayı pek ten makyajı yapılmasa da bazı özel günler oluyor,makyaj yapmak durumunda kalıyoruz,bazende makyaj yüzümüzde uzun süre durmak zorunda oluyor.İşte bu ürün tam böyle zamanlarda iyi bir kurtacı.Yüzüme güneş kremi sürdüğüm halde makyajımı mat tutabiliyor,şeffaf jelimsi bir yapısı var,sürdüğünüzde yüzünüzde kayıyor ancak bir kaç dakika sonra o ıslaklık tamamen kayboluyor,cildiniz jeli emiyor.Ayrıca aynı far bazında olduğu gibi fondötenin kapatıcılığını da bir tık artıyor.Sephora alışverişimde tester olarak vermişlerdi memnun kaldığım için tam boyunu aldım.Ben çok memnun kaldım,herkese tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. güzel günlerde kullan tatlım,bende tester kullandım ama çok sevmedim, sanki çok etkili değilmiş gibi geldi herkeste değişiyor işte sonuç:)

    YanıtlaSil
  2. haklısın özgecim memnuniyet ciltten cilde değişiyor,benim cildim aşırı yağlı bir cilt değil kuruya dönük,t bölgem parlar biraz,bana yeterli geldi,hatta fondötenim sheer glow onun parlaklığını da bir nebze matlaştırdı.

    YanıtlaSil
  3. cnm bende kullanmıştım ama yarısına gelmeden attım,cildimde parlak ve yağlı bir görünüm oluşturdu.Senin cildin kuruya dönük olduğu için parlama sorunu oluşturmadı herhalde.Karma ve yağlı ciltler için uygun bir ürün değil bence.Sen şanslıymışsın :)

    YanıtlaSil
  4. Cilt tiplerimiz aynı :) Bol bol tester ürünleri var elimde aynı şekilde çok memnun kaldım. Senin yazınla birlikte, ah evet alacaktım ben bunu unutmuşum diye söylendim, güzel bir baz bence de :)

    YanıtlaSil