3 Ekim 2011 Pazartesi

PASTEL FULL COLOR LIQUID LIPSTICK

Pastelin bu serisi,hem gloss gibi parlak duruyor,hemde ruj gibi yoğun renk veriyor.Yani ruj+gloss görüntüsü diyebiliriz.8 rengi mevcut 4'ü sedefli,4'ü ise sedefsiz.Benim aldığım rujun no:224.Bu renk en çok sevdiğim ve kullandığım pembe tonudur.224 numarasında sedef yok.Rengi avon rujlardan instant mocha'a benziyor ama ona göre daha parlak duruyor.Kalıcıliği iyi sayılır,eksisi çoğu likit rujlarda olduğu gibi dudak çerçevesinden biraz dağılıyor,bu yüzden ben likit ürünler kullandığım zaman aynı tonda dudak kalemi sürüyorum ve ruju dudak çevresine çok yoğun sürmemeye çalışıyorum,böyle yaptığım zaman bir problem olmuyor.Ben rengini ve duruşunu beğendim,tavsiye ederim.
Aslında ruj resimdekinden çok daha güzel duruyor ama bu kadar yakından çekince biraz kötü duruyor.

4 yorum:

  1. geçen sene ilk çıktığında ,bunun 1 ton koyusunu almıştım,ama ben ruj daha çok sevdiğim için kullanamadım,yalnız sana çok yakımış

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım,bende genelde normal ruj tercih ediyorum,kullanımıda daha kolay geliyor ama arada beğendiğim likit rujlarda çıkıyor.

    YanıtlaSil
  3. bu seriyi bende çok seviyorum,birkaç rengini kullanıyorum:) ruj gibi duruşu çok hoş oluyor,sanada bu renk çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ediyorum özgecim:)

    YanıtlaSil