27 Ekim 2011 Perşembe

BUGÜN YAPTIĞIM GÖZ MAKYAJIM

Bugün size göz makyajımı çektim,aslında resmi eklememdeki sebep;sizin kahve göz makyajı ile hangi renk ruj  tercih ettiğinizi öğrenmek istememdir:)))
Fotoğraf biraz aceleye geldi,artık kusurlar varsa görmezden gelin.
ÜRÜNLER;
İnglot gel eyeliner,dior far seti,max factor false lash effect maskara ve color me vanilya rengi far(göz pınarı için),flormar kaş kalemi.

21 yorum:

  1. ben kahve makyaj yapınca şeftali tonlarında sürüyorum (:
    makyaj süper çok yakışmış kahveler ;)

    YanıtlaSil
  2. Canım maşallah gözlerin de çok güzel,çok hoş olmuş makyajın ;) Ben kahve tonu makyajla genelde yine kahve alt tonlu bejimsi rujlar kullanırım :)

    YanıtlaSil
  3. bayıldım hatta hayran kaldım. çook ama çok güzel olmuş canım. maşallah kaşın gözün de çok güzel.sık sık eklemelisin <3
    her ruj uyar bence canım :)

    YanıtlaSil
  4. Benim göz makyajı yaparken en çok tercih ettiğim tonlar :) Ruj olarak genelde pembe alt tonlu nude rujlar veya şeftali tonları ile kombinliyorum, mesela MAC Hue veya MAC Shy Girl şahane duruyor bence böyle bir makyajla :)

    Sevgiler,

    http://makeupwithstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. WOW Canim süper, süper! Sanirim sana asik oldum haha :D canim su an ben dudaklarini visne kirmizi hayal ediyorum, günlük daha hafif bir visne, aksamlari daha bir koyu : )

    YanıtlaSil
  6. Canım ben bu tonlarla clarins 04 numara gloss ya da maybelline colorsensational cream gloss 415 numarayı tercıh edıyorum guzel olmus makyajın bu arada cok begendım:)

    YanıtlaSil
  7. canım çok güzel olmuş bence,bu ınglot eyelınerı almak şart oldu oysa ben bobbimle çok mutluydum:) ben kahve göz makyajım koyu kahve ise nude ruj kullanıyorum,eğer kahve-yeşil karışımı bir far sürdüysem çok açık şeftali rengide gloss sürebiliyorum:)

    YanıtlaSil
  8. güzel olmuş canım eline sağlık =)

    YanıtlaSil
  9. kızlar hepinize güzel sözleriniz için teşekkür ederim,çok mutlu oldum:))fikirleriniz benim için çok çok değerlî:))yorumlarınızı dikkate alacağım,önerdiğiniz markalarıda yazdım.
    özgecim bencede inglot jel eyelinerı almalısın,bobbi ve mace göre çabuk kuruduğunu söylüyorlar ama ben memnunum,herşeyden önce çok kalıcı,hiç bozulmuyor.

    YanıtlaSil
  10. he he kusur varsa diyo, ne kusuru harika gözlerin var! ben de sevgili makeupwithstyle a katılıyorum, kahve farlarla pembe nudelar çok iyi oluyor...

    YanıtlaSil
  11. ay canım utandım şimdi,teşekkür ederim.
    Sende pembemsi nudelardan yana oyunu kullanıyorsun:))

    YanıtlaSil
  12. canım bence çok güzel olmuş, daha sık foto istiyorum.Ben de kahveyle nude ve şeftali tonlarını yakıştırıyorum.

    YanıtlaSil
  13. busecim harika bi göz yapın var maasallah.çok begendim cnm:)makyajda çok hoş olmuş.rujuda elindekileri deneye deneye en yakısanı bulabilirsin sanıyorum.bence her renk gider:))

    YanıtlaSil
  14. çok güzel olmuş ama bilmem ki ,şeftali tonları güzel gider belki:D

    YanıtlaSil
  15. teşekkür ederim kızlar:))beğenmenize çok sevindim,inşallah bundan sonra daha fazla makyaj resmi eklemeye çalışcam.

    YanıtlaSil
  16. Ne güzel gözlerin varmış, maşallah. Kaş göz gerisi sözz demişler, bu gözlerle sen kafana göre takıl :)
    Ben de de renk takıntısı var, kahveye herşeyi süremem. Nude, şeftali tonları kullanırım ben de.

    YanıtlaSil
  17. teşekkür ederim sevdacım:))

    YanıtlaSil
  18. makyajın çoook güzel. gözlerin de çok güzel. bu makyajı nasıl yaptığını benim gibi göz makyajı özürlü birine detaylıca anlatır mısın?? :)

    YanıtlaSil
  19. güzel sözlerin için teşekkür ederim canım,kendine haksızlık etme lütfen.Makyajı elimden geldiğince anlatmaya çalışıyım.
    Bu posttan sonraki yazımda tanıttığım dior farın ortadaki rengini göz çukurunun üstüne ve gözlerimin yarısından itibaren kuyruk kısmına doğru sürdüm,geri kalan ön kısma paletin en açık rengini sürdüm,en koyu olan rengi ise kuyruk kısmından dışarı doğru(gölgeleme yaptığımız yer)hafif üçgen olacak şekilde sürüp,farların rengini birbirine karıştırdım.Göz pınarına color me kırık beyaz farı dokundurdum,kalanıda kaş altıma sürdüm.Sonra göz üstüne siyah jel eyeliner,alt çizgiye ise far paletinin en koyu rengini sürdüm.Son olarak rimelle makyajımı bitirdim.

    YanıtlaSil
  20. makyajın çok başarılı, ama ondan daha da mühimi, gözlerinin yapısı çok çok güzel. kirpiklerine hele, maşallah diyeyim de nazar değmesin, o derece :))

    YanıtlaSil