15 Şubat 2014 Cumartesi

^^^^^^^^^^BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER^^^^^^^^^^^

Herkese merhabalar,


Bu hafta bir değişiklik yaptım ve cumartesi evden hiç çıkmadım,makyaj malzemelerimi düzenledim,dolaplarımı sildim.Giymediğim kıyafetlerimi seçtim,kısacası kendimi acayip rahatlamış hissediyorum.Makyaj malzemesi olarak kullanmadığım ürünü çok fazla biriktirmiyorum ama kıyafet olarak saklama huyum var maalesef::(sonra dolapta yer kalmıyor.Makyaj malzemesi ve cilt bakımı olarak bitirdiğim ve attığım ürünlere gelecek olursak;
Make up forever fondöten;Blogda yazısı mevcut.tık tık.Güzel bir üründü,yakın zamanda olmasa da sonra tekrar alabilirim.
Rare blossom saç bakım yağı;Organik ürünleri olan bir markaydı,maalesef satışını durdurdular,ürün fena değildi,üçde ikisini kullanmışımdır sonra üşengeçlikten kullanmadım,açıldıktan sonra kullanım ömrü 6 ay,ben açalı 6 ayı fazlasıyla geçti,muhtemelen bozulmuştur diye attım,en azından boşuna yer kaplamasın.
Garnier kuru ciltler için nemlendirici;bu kremi beğenerek kullandım,Bal özlü kuru ciltler için olan bir krem,yapısı yoğun,yapışkan bir his bırakıyor,bu yüzden gece kullandım.Nemlendirmesini beğendim.
Diadermine parlama karşıtı nemlendirici;bu kremin tüpte olanını kullanmıştım ve çok memnun kalmıştır,tüpte bulamayınca kavonozdakini aldım,ambalajı rengi vs aynı ancak üzerinde yeni yazıyordu,muhtemelen içeriğini fln yenilediler,bunu tüpte olan kadar sevmedim,nemlendirmesi yetersiz geldi,belkide cildim alıştı oda olabilir.Normal-karma ciltler için bir üründü.
Maybelline asansörlü kalem;Gümüş rengiydi,aldığımdan beri bir kere bile kullanamadım,alalıda 3-4 sene belki daha fazla olmuştur,dolapta kalmış öylece,çok sert yapısı ve hiç renk vermiyordu,gözümden kaçmiş,okadar zaman boşuna dolapta yer kaplıyomuş.
Burts bees dudak koruyucu;Burts beesleri çok severek kullanıyorum,bittikçe tekrar alırım,Şuan Bioderma
atoderm dudak koruyucu kullanıyorum,şimdilik bundanda memnunum.

4 yorum:

  1. Bende geçenlerde koca bir poşet kozmetik ve bakım ürünü attım tarihi geçmiş yapısı bozulmuş yada alalı uzun zaman olmuş ne varsa salladım çöpe bayaaa yer açıldı ve itiraf ediyorum bende de kıyafet saklama huyu var geçen gün hamilelikten kalma kıyafetleri attım kızım kocaman oldu hala duruyordu dolapta =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)kıyafet saklama huyu çoğumuzda var sanırım,dursun belki giyerim diyoruz ama yok herzaman yeni alınanlar giyiliyor,eskiler dolapta bekliyor,bu yüzden ihtiyacı olanlara vermek en güzeli.Hamilelikten kalma kıyafetler belki yeniden hamile kalma durumu varsa saklanabilir ama yoksa tutmaya gerek yok tabi.

      Sil
  2. Rare Blossom keşke üretilmeye devam etse :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üretimi durdurduğunda bende üzülmüştüm baya.

      Sil