22 Aralık 2013 Pazar

YENİLER'' KOZMETİK VE KIYAFET'' ( MAC - SEPHORA - LTB ALIŞVERİŞİ )

Herkese iyi pazarlar,
Bugün sizlere bitenler yazısı yazcaktım ancak o yazıyı erteledim ve yeni bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım.Bol resimli bir yazı sizi bekliyor olacak.

Öncelikle kozmetik alışverişinden bahsedelim;

 Nars loose powder'ımın bittiğinden bahsetmiştim,hatta yerine narsın light reflecting setting powderını almıştım,aydınlatıcı olarak çok güzel bir ürün ancak ben işimden dolayı çok erken saatlerde makyajımı yapıyorum eve çok geç geliyorum,bundan dolayı sabitlemesini başarılı bulmadım,birde çok beyaz tenli olunca beni birazda solgun gösterdi sanki,bende loose powderıma geri döndüm.Önceki kullandığım en açık snow rengiydi,beyaza yakın çok açık bir renkti,bu sefer bir ton koyusu flesh rengini aldım,buda baya açık bir renk.
Nars loosee powder;93 TL,Benefit rockateur allık 99TL,benefit kapatıcı 72TL,maskara ve parfüm sampleleri hediye.
Mac kalem traş 15TL,Brow set 48TL,kaş kalemi 56TL,göz kalemi(mystery )haki yeşili 47 TL
Rockateur allık aklımda yoktu kabında baya bronz pembe gözüküyor,ama yanakta çok güzel bir renk veriyor,öyle çok koyu durmuyor,tatlı bir pembe,bayıldım diyebilirim hemde elimdeki renklere hiç benzemiyor.

 Jean 99 TL,
 Gömlek %50 indirimli 35 tl,

Yelek %50 indirimli 79 tl.

2 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan tatlım.Rocketeur allık benimde hep aklımda ama almayı sürekli erteliyorum nedense.Almakla çok iyi etmişsin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım,bende çok beğendim,umarım en kısa zamanda alırsın sende.

      Sil