27 Ocak 2013 Pazar

MAC,İNGLOT VE SEPHORA KOZMETİK ALIŞVERİŞİM

Ben bu aralar kozmetikden çok kıyafete sardım,aldıklarımın sadece bir kısmını blogda yayınlıyorum,kozmetik olarak tek tük şeyler aldım ama toplu olarak en son ekimde kozmetik alışverişi yapmıştım,kzometik alışverişinde kullanacağım şeyleri almaya çok özen gösteriyorum,sırf almış olmak için almak canımı sıkıyor açıkcası.
inglot indiriminden faydalanmayan bir ben kalmıştım açıkcası birşeyde bulamayacağımı düşündüğümden bu haftasonuna kadar hiç bakmamıştım ama öyle olmadı alacak şeyler buldum asıl istediğim allık ve pudra fırçası olsada bu aldıklarımlada mutluyum:
fondöten guerlan almak hiç aklımda yoktu ama görevli gösterince dayanamadım,yapısına hayran kaldım.benefit ürünlerinden birde fondöten yüzde elli indirimliydi,En açık ivory renginin testerı olmadığı için alamadım ama acayip aklımda kaldı.
mac 187 99 TL,so sweet so eeasy cream allık 68 TL, inglot 17TL,22T , fard a paupieres tekli far,lipstick ruj no:60 ve no:64. 5 ürün olduğu için %60 indirimle hepsini 67 TLye inanılmaz uyguna geldi:) guerlaın lıngerie,139 TL benefit hervana,%50 İndirimle 49 TL

8 yorum:

  1. Canım güle güle kullan :) Başlığı düzelt istersen,kozmatik değil kozmetik ;)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan hepsi birbirinden güzel:) fondöten yorumlarını bekliyor olacağım.
    birde fırçaları hangi inglottan aldığını öğrenebilir miyim? 6ss istiyorum bende bulabilirmiyim bilmiyorum ama..

    YanıtlaSil
  3. ne güzel şeyler almışsınnn:)güle güle kulan:)

    YanıtlaSil
  4. aldıklarını güzel günlerde kullan canım. fara ve benefit allıkta aklım kaldı:)) bloğumada beklerim:))

    YanıtlaSil
  5. adsız izleyicim başlığı düzelttim,teşekkür ederim uyardığın için:)ürünler kullandıkça yorumlarını yazacağım.İnglot fırçaları armada dan aldım,ben Ankaradayım,bildiğim kadarıyla Ankarada sadece armada daki inglot açıkmış:(yalnız çok sınırlı fırçalar kalmıştı,6 ss maalesef yoktu ama yeni ürünler gelcekmiş,kız öyle dedi.
    kozmetikperisi,makyajlı kareler çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan hepsini bayıldım..

    YanıtlaSil
  7. harika güle güle kullan :))



    www.buneguzellik.com

    YanıtlaSil
  8. audrey,özlem çok teşekür ederim:)

    YanıtlaSil