22 Aralık 2012 Cumartesi

.............................BİTENLER............................

Son zamanlarda bitirdiğim ürünler bunlar.
İçlerinde tekrar tekrar aldığım ürünlerde var bir daha almayacağım ürünlerde.
pantene saç maskesi:ortalama bir maske,benim boyasız saçlarıma yeterli geldi ama yeni arayışlara devam. neutrogena vücut kremi:genelde vücudum içim kullanıyorum,memnun sayılırım. beyonce heat parfüm:kokusu hoş ama kalıcılık sıfır,bir seferde en az 10 fıs sıkıyorum yinede yarım saat içinde koku uçuyor resmen,asla tavsiye etmiyorum.Sürekli tazeleyerek bitti sonunda. bioderma güneş kremi:memnunum ama yaza kadar 50 faktör kullanmayı düşünmüyorum zaten işe sabah gidiyorum ve hava kararınca çıkıyorum,güneş yüzü görmüyorum. maybelline fondönten:bittikçe alıyorum. dior ruj:gayet severek kullandım,resimden anlaşılacağı gibi dibine kadar da kullandım. tbs lip balm:nemlendirmesi hiç iyi değil dudakları bembeyaz yapma dışında bir marifeti yok,sadece ilk sürdüğünüzde yumuşaklık veriyor,sevmememe ragmen başkasını almadım ve dibine kadar kullandım,bu huyumu takdir ediyorum:d
ojeler kimi bitti kimisi ise kullanılmayacak duruma geldiğinden atıldı.Zaten pek oje kullanmıyorum bu aralar. rare blossom deneme boyları:sevdiğimde oldu sevmediğimde artık satışta olmadığı için yazmak anlamsız ama gece kremini sevmiştim.oj avene:yine aynı şekilde deneme boyuydu,onu sevmedim. bioderma h2o:bu zamana kadar 3 tane 500 ml lik bitirdim,yenisi alınacak. bioxcin,sevip sevmediğimi pek anlayamadım oyüzden fazla yorum yapamayacağım.

4 yorum:

  1. beyoncenin parfümü çiçeklimi meyvelimi nasıl?

    YanıtlaSil
  2. aslında parfüm hem meyve hem çiçek gibi kokuyor.Tam meyveli yada çiçeksi diyemiyorum.Yardımcı olursa içeriğini buldum
    Üst Nota:Meyve Şerbeti, Kan Portakalı, Brezilya Kirazı
    Orta Nota : Sarı Orkide, Mango Çiçeği, Turuncu Hibiscus Çiçeği
    Alt Nota : Bal Amberi, Tik Ağacı, Rio Günbatımı Miski.

    YanıtlaSil
  3. bioderma güneş kremi gerçekten işe yarıyor mu? alınmaya değer bir ürün mü? ben roc kullanmıyorum ama yapısı çok yoğun geliyor.
    Bu arada banada beklerim daha çok yeniyim :)
    http://ojebalonjoje.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bioderma güneş kreminden ben çok memnun kaldım,roc kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama 50 spf olan ürünler biraz yoğun oluyor maalesef ama bioderma kullandıklarım ıcınde memnun kaldığım bir ürün.

      Sil