24 Nisan 2012 Salı

NARS SMUDGE PROOF EYESHADOW BASE

Bu ara üst üste cilt bakım ürünleriyle ilgili postlar yaptığım için araya makyajla ilgili bir yazı sıkıştırmak istedim.Far bazı almayı düşünenler varsa umarım bu yazı işlerine yarar.


Far bazı almadan önce baya araştırma yaptım ve aklımda iki ürün kaldı.1.Nars'dı ki,onu tercih ettim zaten,2.si ise Too face markasının far bazıydı.Ben ilk olarak Nars'ı denemeye karar verdim.Bu ürün kullandığım ilk far bazı olduğu için diğer ürünlerle kıyaslama yapamayacağım ama sizlere resimlerle ayrıntılı olarak anlatmaya çalışacağım.

Sol tarafa baz kullanmadan sağdaki tarafa ise baz kullanarak far sürdüm;resimde de gördüğünüz gibi baz kullanıldığında farın rengi daha canlı gözüküyor.

Burada ise sürmüş olduğum farları elimle dağıtmaya çalıştım ve bazlı olan kısım zor dağılırken bazsız kısım baya silikleşti.Yani baz,farın kalıcılığını artırıyor ve topaklanmasına engel oluyor.


Bunlar dışında nars far bazıyla ilgili söyleyeceğim şeyler var,bazın üstüne farı sürerken,direk boş tene sürdüğüze göre fırçayı hareket ettirmek daha zorlaşıyor ama bu makyajı zorlaştiracak veya sıkıntıya sokacak düzeyde asla değil.Sabah yaptığım göz makyajı akşama kadar dayanıyor,canlılığını kaybetmiyor.Fiyat olarak biraz pahalı gelebilir ama uzun süre kullanılabileceğini ve performansını düşünürsek hakediyor.Ürün 8 gr fiyatını yanlış hatırlamıyorsam sephoradan 58TL'ye almıştım.

Bu arada hediye çekilişime katılmak isterseniz sizi buraya alalım.

3 yorum:

  1. Too faced i ben kullanıyorum çok memnunum.Bitince o bende narsı denerim belki :)) Güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  2. ben de yeni sayılabilecek bir zamanda too faced'i almıştım. bitince nars'ı alacağım. :)
    güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Eхcellent ρоѕt. I wаs checκіng
    continuοuslу thіs ωeblοg and I am
    іnspігeԁ! Very usеful information ѕρeсiallу
    the fіnal pаrt :) I deal ωіth such infο a lot.
    I used to be looking for thіs partiсular information fοr а very lеngthy
    time. Thank you аnd goοd lucκ.


    Fеel fгee to visit mу web
    blog ... custom titanium ring

    YanıtlaSil