31 Ekim 2011 Pazartesi

DIOR IMPRESSION CUIR LEATHER COUTURE EYESHADOW

Bu paleti ykm'nin indirim gününden almıştım,o yüzden fiyatı gayet uyguna geldi.Limited edition bir ürün.Tonları çok doğal,içerisinde her zaman rahatlıkla kullanılacak renkler var.Aldığım günden beri çok defa kullandım.Far bazı kullanmadan kalıcılığı gayet iyi,eğer hala bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.Desenleri de çok şık duruyor ama farlarının ambalajları konusunda estee daha şık geliyor bana,gerçi kimisi anne markası dese de,ben altın sarısı metal ambalajlarını çok seviyorum.
Swatchları ise söyle;

27 Ekim 2011 Perşembe

BUGÜN YAPTIĞIM GÖZ MAKYAJIM

Bugün size göz makyajımı çektim,aslında resmi eklememdeki sebep;sizin kahve göz makyajı ile hangi renk ruj  tercih ettiğinizi öğrenmek istememdir:)))
Fotoğraf biraz aceleye geldi,artık kusurlar varsa görmezden gelin.
ÜRÜNLER;
İnglot gel eyeliner,dior far seti,max factor false lash effect maskara ve color me vanilya rengi far(göz pınarı için),flormar kaş kalemi.

HEDİYE ÇEKİLİŞİ:))

N.S with policiaco blogunun sahibesi bir çekiliş düzenliyor,sizde katılmak isterseniz tık tık.

24 Ekim 2011 Pazartesi

LÜTFEN SİZDE YARDIM ELİNİ UZATIN !!!

Aslında 24 şehitimizin ardından pazartesiye kadar yazmama kararı almıştım.Ancak bu toplumsal bir mesele,ufacıkda olsa bir yardımım olacaksa,elimden geleni yaparım.Deprem bölgesine bağışlarınız için bulduğum numaraları yazmak istedim.Lütfen sizde duyarsız olmayın,sıcacık evinizde otururken en azından msj ile 5 tl lik bir yardımda bulunabilirsiniz,unutmayınki bugün Van'a yarın bize,her an sizin veya en sevdikleriniz başınada gelebilir.

KIZILAY hesaplarına; 2868 boş msj atıp 5tl bağış yapabilirsiniz.168 bağış ve iletişim hattındanda bağışlarınızı yapabilirsiniz.
AKUT hesaplarına     ;2930 a akut yazıp msj atarak 5 tl bağış yapabilirsiniz.
İHH hesaplarına         ;3072 van yazıp 5tl bağış yapabilirsiniz.
KİMSE YOKMU VAKFI;5777 ye yazıp 5tl bağış yapabilirsiniz.Ben tel bağışları yazdım ama banka hesap numaraları var,dilerseniz bu yollada bağış yapabilirsiniz.
Diğer bağış ve yardımlar için;buradaki linklerdende yardım numaralarına ulaşabilirsiniz.
-Güzelleştirbeni.com bağış ve yardım numaralarını güzel derlemiş
tık tık.
-Birde nette bu bloğu buldum
.yalnizdegilsinvan
umarım faydalı olmuştur.

18 Ekim 2011 Salı

BİRAZCIKDA ALIŞVERİŞ:))

Dior 3'lü far (impression cure)
Estee lauder 188 rubellite ruj,
Maybelline define a-lash volume maskara,
Max factor (yeni çıkan seri) 827 bewitching coral ruj,
Max factor 825 pink brandy ruj,
Max factor 830 dusky rose ruj,
Sebamed visio temizleme sütü,
Flormar ojeler;süpershine 04,matte M 121,süpershine 28,matte M117,matte M119
Edit;merak ettiğiniz bir ürün varsa sizin için öncelik verebilirim.Resimde estee lauder rujun rengi açık ve canlı çıkmış,aslında vişne çürüğüne dönük bir pembe.

17 Ekim 2011 Pazartesi

14 Ekim 2011 Cuma

YENİ ÜRÜNLER SATIŞTA :))

Forumdan arkadaşım detuna'nın kullanmadığı bazı ürünler varmış,almak isterseniz mail adresinden ona ulaşabilirsiniz.Birazdan ürünlerin resimlerini ekleyeceğim.

11 Ekim 2011 Salı

RENGARENK DÜNYAMDAN HEDİYE ÇEKİLİŞİ:)))

Yine severek takip ettiğim bloglardan bir tanesi Kraliceleoparus bloğunun 1.yılı dolayısıyla bizler için güzel hediyeler hazırlamış.Sizde katılmak istiyorsanız tık tık.

9 Ekim 2011 Pazar

NARS LOOSE POWDER

Bu pudrayı bir süredir her gün kullanıyorum,artık yorumlarımı yapabilirim diye düşünüyorum.Öncelikle benim cildim yağlı değil,kuruya dönük karma,tabi pudrayı deneme şansımın olduğu dönem yaz ve sonbahara giriş dönemi olduğu için cildimde kuruma problemi yoktu,fondöten uzun süre yüzümde kaldığı zaman alnım,burun ve çevrem bide çenemde parlama oluyor.Bu pudrayı kullandığım zaman,makyajım uzun sürede kalsada parlama sorunu yaşamadım,ayrıca fondötenin kalıcılığını da artırdı.Üç farklı fondöten üzerinde denedim bunlar dior nude,nars sheer glow ve maybelline affinitone.Nude ve Sheer Glow bende tek başına da kalıcılar ancak,Affinitone'ın max.3-4 saatlik kalıcılığı var.Bu pudra sayesinde fondötenimin hem kalıcığını hemde parlamasını önledim.
Özetle fondöteni sabitlemek,kalıcılığını artırmak ve gün içinde parlamayı önlemek için güzel bir pudra.Kapatıcılığı yok,toz şeklinde olduğu için yanınızda taşımaya uygun değil,dilerseniz kapaklı pudra fırçası alıp,evde fırçanızı pudranıza sürüp,dışarıda parlama olan bölgelerinize kullanabilirsiniz.Ben evde sürüp çıkıyorum,tazeleme gereği duymuyorum.Pudra fondötenin duruşunu değiştirmiyor,gayet ince bir yapısı var bence güzel bir pudra,tavsiye ederim.Bendeki snow rengi.Diğer güzel bir yanı ise gramajı çok büyük,uzun süre kullanabilirsiniz..Ürün 35 gr,fiyatı ise 80tl.

5 Ekim 2011 Çarşamba

NARS ORGASM GLOSS

Aynı allığı gibi glosuda bol altın ışıltılı açık bir pembe,ben bunun altına genelde ruj sürüyorum,sadece akşam bir yere gidecekem ve koyu makyaj yapmışsam tek kullanıyorum.Kalıcılığı glossa göre gayet iyi,yapış yapış bir yapısı yok,dudakları kurutmuyor,kısacası yapısı çok güzel.Eksileri ise kokusu kötü,birde biraz pahalı ancak gramajı 8gr,uzun süre kullanabilirsiniz:)Fiyatı;55 TL.

İşte swatchları;



3 Ekim 2011 Pazartesi

PASTEL FULL COLOR LIQUID LIPSTICK

Pastelin bu serisi,hem gloss gibi parlak duruyor,hemde ruj gibi yoğun renk veriyor.Yani ruj+gloss görüntüsü diyebiliriz.8 rengi mevcut 4'ü sedefli,4'ü ise sedefsiz.Benim aldığım rujun no:224.Bu renk en çok sevdiğim ve kullandığım pembe tonudur.224 numarasında sedef yok.Rengi avon rujlardan instant mocha'a benziyor ama ona göre daha parlak duruyor.Kalıcıliği iyi sayılır,eksisi çoğu likit rujlarda olduğu gibi dudak çerçevesinden biraz dağılıyor,bu yüzden ben likit ürünler kullandığım zaman aynı tonda dudak kalemi sürüyorum ve ruju dudak çevresine çok yoğun sürmemeye çalışıyorum,böyle yaptığım zaman bir problem olmuyor.Ben rengini ve duruşunu beğendim,tavsiye ederim.
Aslında ruj resimdekinden çok daha güzel duruyor ama bu kadar yakından çekince biraz kötü duruyor.

2 Ekim 2011 Pazar

DEEPBEATY'DEN HEDİYE ÇEKİLİŞİ:))

Severek takip ettiğim deepbeauty bloğunun sahibesi özge,bloğunun yıldönümü vesilesiyle bizler için güzel bir hediye çekilişi hazırlamış,katılmak isterseniz buyrun linki