6 Kasım 2011 Pazar

SEBAMED VİSİO TEMİZLEME SÜTÜ


Benim cildim kuruya dönük karma,bu zamana kadar hep normal ciltler için veya normalden karmaya dönük ciltler için olan ürünler kullandım.Kışın cildimin nemsizliğinden yakınan biriyim,tabi bu hem havanın soğuk olması hemde kışın su içemememden kaynaklanıyor.İlk defa bu kışa girerken kuru ciltlere uygun bir ürün almayı düşündüm.Aklımda la-roche'un birkaç ürünü vardı ama bir türlü karar veremedim ve gittim aklımda hiç olmayan sebamed visio'u aldım.
Gelelim ürüne ve nasıl kullandığıma;
İlk kullandığımda makyajımı başka bir şeyle temizlemeden kullandım.Cildimde fondötende olduğu için temizleyene kadar baya bir ürün ve emek harcadım:)Baktım böyle olmayacak artık cildimi sütle temizlemeden önce makyajımın kabasını alıyorum.(Bunun içinde ya makyaj temizleme mendili,bioderma h2o,hiçbir şey yoksa saf zeytinyağıyla temizliyorum yada normalde kullandığımız ıslak mendilleri deterjanı gidene kadar iyice suyla yıkayıp bu mendilleri kullanıyorum)Bundan sonrada makyaj temizleme sütünü pamuğa dökerek yüzümü temizliyorum.Bu işlemi,pamuktan renk gelmeyene kadar devam ettiriyorum.Sonrasında cildimi yıkıyorum ve nemlendiricimi sürüyorum,nemlendirici kullanmadan bile cildim yumuşacık oluyor.Ten makyajı yapmadığım günlerde ise yüzümü direk sütle temizliyorum.
Her şeyden önce bu ürünün en çok sevdiğim yanı şu;normalde sivilce sorunun yok ama bazı dönemlerde bir-iki tane sivilcem çıkabiliyor veya küçük alerji gibi pütürlerim olabiliyor ancak bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri o dönemlerde de cildimce sivilce çıkmadı ayrıca cildimde hiç pütürcüklerde oluşmadı,o yönden çok mutluyum.Aslında öylesine aldığım bir ürün ama çok memnun kaldım.Eğer sizde kuru ciltliyseniz veya cildiniz kışın kuruya dönüyorsa bu aylarda tavsiye ederim,birde şunu anladım ki cilt tipine göre ürün değiştirmek,karmaysa yaz-kış farklı ürünler kullanmak en iyisi.
200ml,fiyatı 26tl(bazı yerlerde %20 indirimli bulabilirsiniz.)

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN:)))

8 yorum:

  1. bu ürünü hiç görmemiştim :/
    iyi bayramlar:D

    YanıtlaSil
  2. benim cildim sivilce açısından bu dönem iyice sapıtmaya başladı =( sanırım ben de temizleme jelimi nemlendiricimi buna yönelik kullancağım. sebamed iyi midir bu anlamda bilmiyorum ya da sivilceler için önerebileceğin birşey var mı?

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. tşkler kızlar,visio serisi yeni çıktı ama heryerde yok canım,
    pitho,bu sivilceye yönelik bir ürün değil (sadece üzerinde hassas ciltler için olduğu yazıyor)ama sanırım cildime çok uydu,kış olmasına ragmen hiç kurutmuyor ve regl dönemlerimde çıkan sivilceler çıkmadı,pütürcük oluşturmadı.Senin cilt tipin nasıl?istersen bir analiz ettir,mesela cildin karma ise sen yağlı ciltler için bir ürün kullanıyorsan,biz daha iyi temizlediğini,sivilceleri kuruttuğunu düşünürüz ama öyle olmuyor cildinin kuru yerinde daha çok sivilce çıkabiliyor,bence cildin dengesini bozmamak gerek.Sebamed içerik olarak la-roche avene kadar iyi değil ama benim cildime iyi geliyor.

    YanıtlaSil
  5. Çok şanslısın, güzel bir ürün yakalamışsın. Ben bu ara kullandıklarımdan hiçte memnun değilim :(

    YanıtlaSil
  6. sevdacım haklısın,cilt ürünleri dediğin gibi birazda şans işi,birimize iyi gelen diğerine iyi gelemebiliyor,umarım sende cildine iyi gelen bir ürün bulursun.

    YanıtlaSil
  7. bü ürün tester olarak elimde ve kullanıp memnun kaldım. Şimdi aldığım nemlendiricinin yanında hediye olarak tam boy başka bir markanın sütünü kullanıyorum, doğrusu en güzel makyaj temizleme ürünleri olarak artık bunları görüyorum. Cildi yormuyor, kızartmıyor vs.

    YanıtlaSil
  8. miskin kek gerçekten bende yıkadıktan sonra cildimi kızartıyordu,bunda öyle bir sorun yaşamadım.

    YanıtlaSil