28 Mart 2011 Pazartesi

LA ROCHE POSAY TOLARINE YÜZ TEMİZLEME JELİ

Tolarine,normalden karmaya dönük hassas ciltler için temizleyici jel.
Bu ürünü kullanmaya başlayalı bir hafta oldu;bu sebeple ilerleyen zamanlarda daha net yorumlar yapabilirim.
Bu ürünle ilgili ilk izlenimlerim olumlu yönde.Bu temizleyici ile yıkadıktan sonra cildimin berraklaştığını,iyi temizlendiğini hissedebiliyorum,cildimde hassasiyet oluşturmadı,yanaklarımda falan kurutmada yapmadı.Benim yanaklarım pul pul olmasada kuru,alnım,burun çevrem normal birtek çene bölgem biraz yağlı gibi,biliyorum çok karışık oldu:)))Çok şükür hiçbir zaman cildimde sivilce sorunu yaşamadım.Dönemsel olarak bir yada iki küçük sivilcem çıkabiliyor.Bu yönden kendimi şanslı hissediyorum.
Edit;bu ürünü kullanmaya başlayalı dört ay oldu,haliyle düşüncelerimde bazı değişiklikler oldu,bunlarıda eklemek istedim.Benim cildim kuruya dönük karma,genel olarak nemsiz bir cildim var.Bu temizleyici normalden karmaya dönük ciltler için olduğu için uzun süreli kullanımda cildimi biraz kuru hissetmeme neden oldu;cildim pul pul olacak kadar da kurumadı ama elimi yüzüme sürdüğümde nemsiz olduğunu hissediyorum,yaz aylarında bu ürünü bitirip la roche'un daha kuruya dönük ciltler için olan temizleyicisini almayı düşünüyorum,çünkü kışa girerken ürün tercihlerimi,cildimi biraz daha  nemlendirecek ürünlerden yana kullanmayı düşünüyorum .Bence ürün tam üstünde yazdığı gibi normalden karmaya dönük ciltler için bire bir.Cilt tipinize uyuyorsa ksinlikle tavsiye ederim.
En güzel yanı;pafüm,sabun,koruyucu madde ve paraben içermiyor:))
Gramajı 150ml ve fiyatı 35tl.

5 yorum:

  1. ben de şimdi sebamed kullanıyorum çok memnunum ama bu ürün sivilcelere de iyi geliyor mu :) bi de köpüren türden bi temizleyici mi? güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim gözdecim:)
    sebamedin sivilceleri söndürdüğünü biliyorum ama tolarine için öyle bir yorum pek okumadım,oyüzden yanlış yönlendirmek istemem ama sebamed pek köpürmüyordu,tolarine aynı sabun gibi çok iyi köpürüyor,onu söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. bu markanin kremleri de bir harika

    YanıtlaSil
  4. bende la roche posayden nemlendirici krem almayı düşünüyorum,yaz için tolarine fluid uygun olur diye düşündüm,bakalım fikrimi değiştirmezsem onu alırım.

    YanıtlaSil
  5. ben de bunu ve kremini kullanıyorum çok memnunum..

    YanıtlaSil