21 Şubat 2011 Pazartesi

MAYBELLINE AFFINITONE FONDÖTEN NO:03 (Light sandbeige))





Maybelline affinitone su bazlı ve e vitamini içeren bir fondöten.E vitamini içerdiğinden cildi hem dış etkenlerden koruyor hemde cildin nemdirilmesine fayda sağlıyor.İnce ve çok akışkan bir yapısı olduğu için,ciltte maske etkisi yapmıyor.Bence kapatıcılığı,azın üstünde yani orta kapatıcılığa yakın diyebiliriz.Renk tonunu güzel eşitliyor ve hafif izleri kapatıyor.Nemlendirici özelliğini ve kapatıcılığını gözönüne alarak,bu fondöteni kuru ciltlilere ve cildinde çok koyu izleri olmayanlara tavsiye ederim.Bence hem kaliteli hemde uygun fiyatlı,günlük kullanıma gayet uygun bir fondöten.Bende günlük makyajımda kullanıyorum ve memnun sayılırım.Ayrıca açık tenli olupda,kendine uygun fondöten bulmakta zorlananlar 03 rengine bir baksınlar.Fondötenin eksisi kalıcı değil,şayet iki saatliğine dışarıda olacaksanız iyi sonuç verir ancak zaman geçtikçe malesef parlama yapıyor.

2 yorum:

  1. bende kullanıyorum ve kapatıcılığından cok memnunum.fakat gün içinde pudralamak gerekiyor.benim cildim karma yağlı bir cilt olduğundan galiba.çenemde alnımda parlama oluyor.

    YanıtlaSil
  2. evet canım,sanırım nemlendirici özelliği olduğundan gün içinde parlama yapabiliyor.Benimde yanaklarımda sorun olmuyor ancak çenem ve alnımda gün sonuna doğru biraz parlama yapıyor,senin gibi hafif pudra geçiyorum yada peçeteyle pıt pıt yaparak parlamasını engellemeye çalışıyorum.Kuru ciltlilere göre bir ürün,karma ciltliler bizim gibi kullanabilir ancak kesinlikle yağlı ciltlilere uygun bir ürün değil.

    YanıtlaSil