9 Ocak 2013 Çarşamba

2012 FAVORİ MAKYAJ ÜRÜNLERİM

Ocak ayının ilk haftasını bitirdik ancak ben 2012 favori makyaj ürünlerimi yazmak için ancak vakit bulabildim.Tabi bunda şehir dışında olmam,iş-güç ve özel sebeplerde var.Sevdiğim blogları da seyrek olsa bile takip etmeye çalıştım,görüyorum ki herkes yılbaşı indirimlerinden faydalanmış,çok güzel alışverişler yapılmış ben ise alışveriş yapmaya fırsat bulamadım,en çok istediğim şey ise inglot indiriminden faydalanmaktı(aklımda bir kaç fırça vardı),belki şu an hala devam ediyorda olabilir ama standlar talan edildiği için aradığım hiçbir şeyi bulamayacağım:(((oyüzden gitmeye gerek görmedim.Neyse lafı çok uzattım sanırım,gelelim 2012 de en çok kullandığım ürünlere.
Aslında naked 2 palete 2012 nin sonlarına doğru sahip oldum ancak aldıktan sonra bütün farlarımı bir kenara attım.Diğeri ise mac prolong wear serisinden pink frontier.
Bunlarda en çok kullandığım fondötenler,aslında nude ve narsı bir kaç kere alıp bitirdim,uzun süre kullandım sadece bobbi 2012 de aldım ve favorim zaten bobbi brown fondötenim.Bobbi corrector kesinlikle favori oldu,zaten dibi açılmaya başladı.Loreal true match concealer ise aslında tek başına başarısız,kalıcılığı az ve çizgilere doluyor ama orta kapatıcılık sağlıyor ve aydınlatıcı olarakda başarılı,corrector ile kullanıyorum ve pudra ile sabitliyorum.
Aslında bu sene allık olarak aldığım ürünlerin hepsini sevdim ve memnun kaldım.Resimin çok kalabalık olmasını istemedim en çok tercih ettiğim iki tanesini seçtim.Öncelikle mac aydınlatıcı pudra,allık niyetine kullandığım ve en çok sevdiğim ürün bu oldu.Hey-sailor koleksiyonuyla piyasaya sürülmüştü.L.e bir ürün,ben çok açık tenli olduğum için bayldım bu allığa,inanılmaz doğal duruyor,bundan sonra bütün allıklarımı çok açık tonlardan almayı düşünüyorum.Diğeri mac style,atdınlatıcı olarak ise en çok mac ccb luna yı kullandım.
Nars far bazım,max factor rimelleri zaten bittikçe alıyorum,bobbi rimel güzel ancak fiyatı biraz pahalı,loreal infallible far,bobbi brown ve mac gel eyelinerım.
nars sabitleyici toz pudram,
Bunlar yüz fırçalarım,
Bunlar ise göz fırçalarım. Biraz uzun bir yazı oldu sanırım umarım fazla sıkmamışımdır,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi akşamlar:)

3 yorum:

  1. Gayet güzel ürünler. Özellikle Naked2'ye bitiyorum. Ama bende sevdiğim ürünleri kullanamamak gibi bir hastalık var, biter diye:)) O yüzden ilk yılbaşı akşamı kullandım.
    Bobbi Brown rimelin minik boyunu alıp nefret etmiştim. Fırçası çok sertti, kirpik diplerimi acıttı. Bobbi Brown fondoten bende de var ve bence Nars fondotenden daha başarılı.
    Bu kadar.. Lütfen daha sık yaz.

    YanıtlaSil
  2. Ah Mac yok mu Mac! Ne güzeller..


    www.naslii.com

    YanıtlaSil
  3. Gayet başarılı bir inceleme yazısı olmuş. Teşekkürler. Bu ürünleri listelemek için bir site var. Büyük alışveriş sitlerinden ürünleri derleyip tek bir sayfada listeleyebiliyor: http://www.stilgiyin.com/parfumeri

    YanıtlaSil