15 Temmuz 2012 Pazar

KOZMETİK ALIŞVERİŞİ :))

Maalesef iki haftaya yakın bir süredir bloga yazamadım.İşin içine tatil flnda girdi,bugün yarın derken baktım iki hafta olmuş.Neyseki artık yazmamı engelleyecek bir durum gözükmüyor.İlk olarak dün yaptığım kozmetik alışverişinden bahsetmek istedim.Çünkü gratiste çok güzel indirimler var.The Balm'dan aldıklarımı %50 indirimle aldım.Lorealden aldıklaırımı ise %40 indirimle aldım.

Nude paleti nezamandır istiyordum ama indirimde bir türlü yakalayamamıştım.Sonunda aldım:)Frat boy allık ise aklımda yoktu ama elimde deneyince rengi hoşuma gitti,aldım.birde tekli far aldım,onun rengine bayıldım diyebilirim.


Mac'den ise gel eyeliner-blactrack ile ccb luna aldım.İnglot eyelinerım kurumaya başladığından sürerken zorlanıyordum.Bu yüzden bu sefer mac aldım.Biraz Casual koleksiyonunu inceledim,krem allıklardan açık pembe ile açık şeftali olan rengine bayıldım,tabi ki bitmişti,kaçırdığıma çok üzüldüm keşke tekrar çıksa.Mac in sürekli satışta olan krem allıklarının rengi hep koyu:(bu koleksiyondaki gibi açık tonlar eklemeliler bence.


Loreal'de %40 indirim vardı,bu farları çok beğeniliyordu,bir tane denemek için aldım,aslında çok güzel renkleri vardı ama farım çok olduğu için abartmak istemedim.Birde concealerını aldım,nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok,işi tamamen şansa bıraktım umarım beğenirim.


Fiyatlara gelince;

The balm

tekli far 25TL %50 indirimle 12.50 TL
FRAT BOY 35TL %50 indirimle 17.50 TL
NUDE palet 60TL %50 indirimle 30 TL

Loreal

kapatıcı 25.95TL %40 indirimle 15.57 TL
far 25.96TL %40 indirimle 15.57 TL.

Mac

eyeliner 47 TL
Ccb-luna 49 TL.

7 yorum:

  1. güle güle kullan cnm ben de frat boy aldım indirimden :) bugün de bikaç bişey daha bakıcam kaldıysa :)
    farın adı ne çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Nude palet harika görünüyor! Kullandıktan sonra memnun olursan haberdar et, kesinlikle almayı düşünüyorum! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Blog sahibelerimiz The Balm indirimini kaçırmadı :) Paletten bende aldım gerçekten çok şık , ben fırçamı nemlendirerekte kullanıyorum bazen , güle güle kullan canım ..

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canım kızlar,daha iyileri sizlerin olsun
    rimelli kız,hiç kaçırırmıyız indirimi:)
    beauty gore biraz kullanıyım senin için yorumlarım.
    gösde,ankamallde çeşit çoktu,çekmeceler dolu olduğu gibi depodanda getiriyorlardı.Farın adı ise,luscious lani.

    YanıtlaSil
  5. Valla bu sefer hepimiz Flat boy toplamışız anlaşıldı:) Güle güle kullan, çok seviyorum The Balm'ı.

    YanıtlaSil
  6. dahlia teşekkür ederim canım,gerçektende flat boy almayan blooger sayısı azdır heralde.

    YanıtlaSil
  7. mac 209 eyeliner fırçasınıda tavsiye ederim eyelinerını bende kullanıyorum. Mac çok evdiğim makyaj malzemesi markalarından

    YanıtlaSil