14 Şubat 2012 Salı

SEVGİLİLER GÜNÜ:))

Öncelikle herkesin sevgililer gününü kutluyorum:))
Sevgililer günü makyajım;

7 yorum:

  1. Çok tatlı bir makyaj olmuş canım :) Rimelin neee :D

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim özgecim,beğenmene sevindim:)Rimelim maybelline define a-lash volume,bitmeye yaklaştığı için performansı biraz düştü,normalde daha güzel,blogda yazısını yazmıştır,istersen bi bak canım.

    YanıtlaSil
  3. Ay yine aynı şeyi yaptım :D Bir kere forumda da define-a-lash i sormuştum birine :)) Benim senelerdir kullandığım canım rimelim bu ya hehehh .. Kendi kullandığım rimeli görüyorum beğeniyorum,alemim :)) Benimki de son demlerini yaşıyor şuan ya,dibi kaldı herhalde,o yüzden iyi sürülmüyor hafif oluyor . Geçen gün de indirimden alıyorum diye bakmadan kahverengisini almışım şaşkın gibi :D

    YanıtlaSil
  4. özgecim çok tatlısın:D Gerçekten fiyat-performans açısından çok iyi bir rimel,arada yeni ürünleri merakdan alıyorum ama aslında benim beklentilerimi yeterince karşılıyor.Çoğunluk rimelde siyah tercih ettiği için indirim dönemlerinde genellikle kahveler kalıyor,şansızlık olmuş ama olsun rimel çabuk bitiyor zaten,bide belki bakarsın kahve daha çok hoşuna gider.

    YanıtlaSil
  5. Evet zaten,neyse dedim kahverengi rimelim yoktu ,olmuş oldu :D Zaten normal fiyatı da çok uygun performansına göre aynen ;) Ben de meraktan One by one'ı almıştım yine indirimde gördüğümde denemek için .. Şimdilik onu kullanıyorum genelde . Fena değilmiş,onu da sevdim aslında ama define-a-lash in yeri her zaman ayrıdır bende :))

    YanıtlaSil
  6. Makyajın süper hem gözler hem dudaklar :)

    YanıtlaSil
  7. sevdacım çok teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil