31 Mart 2013 Pazar

INGLOT PİGMENT ( 79 )

Herkese merhaba,bugünki yazımız inglot pigment hakkında,daha önce bir yazımda kendisinden ne kadar memnun olduğumdan bahsetmiştim,yazısını yazmakda geç bile kaldım ama ancak fırsatım oldu.


Gramajı,ismi,kullanım süresi resimde görülüyor.


Ürünün kabında bu kadar şeftali-turuncu(daha baskın)göründüğüne asla aldanmayın,sürdüğünüzdeki görüntü ile kabındaki görüntünün birbiriyle alakası yok.Nasılmı?


İşte böyle,tendeki duruşu şampanya rengi gibi çok hafif şeftalilik var.


Yoğunluğunu ayarlamak size kalmış.



Buda başka bir ışıkda görünüşü,ürünü ben çok beğendim,tavsiye ederim.Kalıcığı merak edenler için orta kalıcılıkta uzun süre gözde kalırsa çizgilenme yapabilir,yağlı gözkapağım olmasa bile ben bütün farlarımı bazla sürüyorum.

26 Mart 2013 Salı

BENEFIT HERVANA ALLIK

Merhabalar,bugün ne zamandır aklımda olan benefit hervana allıktan bahsedeceğim.
Bu ürünü almadan önce nette çok fazla görsel inceledim resimlere bakarak allığın ucuk pembe olduğunu düşünmüştüm halbuki beklediğimden daha koyu durdu,pembe olan kısmıda çok baskın değil,pembe-gülkurusu arası bir renk,yanakda çok doğal duruyor.


 Pigmentasyonu çok güçlü değil,bu allığı sadece beyaz tenli olanlara tavsiye ediyorum,koyu tenlilerde kendini belli etmeyebilir.Kalıcılığı orta derecede,garip bir kokusu var,güzel kokmuyor ama çok da rahatsız olmadım.



Bu resim içeriğini merak edenler için:



İçinde minik aynası ve fırçası var,genelde makyaj malzemelerinin içinden çıkan fırçalar kalitesiz olur.
Ancak bunun fırçası çok kaliteli,kullanışlı geldi bana,çantada makyaj malzemesi taşıyıp gün içinde tazeleyenler için gayet uygun bir allık.


18 Mart 2013 Pazartesi

BUGÜNKİ MAKYAJIM

Herkese merhaba,uzun zamandır makyaj resmi eklemediğimi farkettim ve yaptığım makyajı çektim,resim çekmek önceden aklımda olmadığı için maalesef çok özentili ve ayrıntılı bir makyaj olmadı.
Göz için;bobbi brown corrector,loreal true match concealer,naked 2 palet ve max factor false effect kullandım.



Allık olarak style kullandım.


Dudaklarım çok feci biliyorum,kabukları koparma hastalığımdan kurtulamadım bir türlü,max factor 825,nars orgasm lipgloss kullandım.

14 Mart 2013 Perşembe

INGLOT AMC CREAM BLUSH NO:88

Herkese merhaba,bugün ki blog yazımız inglot krem allık ile ilgili.Rengi şeftali-gül kurusu arası birazda içinde kahve tonu barındıran tarifi zor bir renk.Elimdeki renklerden farklı olduğu için tercih ettim.Her allığım gibi bunuda hafif uyguluyorum,çok doğal duruyor.

Kabındaki duruşu bu şekilde,kabı biraz küçük.


Kalıcılığı orta düzeyde,toz allıklar kadar kalıcı değil,kötü yanı ise maalesef sert bir yapısı var,alırken bazen topak topak oluyor,ama elimle dağıtıp homojen hale getiyorum.

Buda tenimde duruşu,tabi yüzüme bu yoğunlukta sürmüyorum.Resimde rengi belli olsun diye yoğun sürdüm.


Maalesef İnglotun bir çok mağazası kapandı,sanırım sadece iki mağazası açık.
Ankara'da oturanlar için İnglotun Armada'daki mağazası açık diye biliyorum.

Görüşmek üzere,hoşçakalın...

13 Mart 2013 Çarşamba

INGLOT LIPSTICK NO:143

Herkese iyi akşamlar,bu aralar bloğumla daha çok ilgilenmek istiyorum,bakalım, umarım isteğimi gerçekleştirmek için gerekli zamanı bulurum.Elimdeki inglot rujların hepsini blogda yayınlamak istiyorum.Daha önce bir tanesini yayınlamıştım,merak edenler varsa yazısı için tık tık.Şuan elimde 5 rengi mevcut,diğer renklerindende kesinlikle alacağım.Çünkü yapılarına bayıldım ve şuana kadar kullandığım en kalıcı rujlar inglotun rujları oldu.
no:143,dudağımda duruşu.

11 Mart 2013 Pazartesi

KIYAFET VE AYAKKABI ALIŞVERİŞİM

Herkese merhaba,hep kozmetikten bahsetmeyelim dedim ve son zamanlarda yaptığım giyim ve ayakkabı alışverişi hakkında yazmak istedim.Aslında birkaç kıyafet ve ayakkabı daha var ama onları giydiğim için görüntü hoş olmayacağı için koymadım.Bir kısmını indirimlerden faydalanarak aldım.Merak ettiğiniz ürünler varsa mesaj bırakabilirsiniz.












10 Mart 2013 Pazar

MAC CREMEBLEND BLUSH (SO SWEET,SO EASY)

Öncelikle herkese merhaba,bugün size mac'ın krem allığından bahsetmek istedim.Son zamanlarda krem allıklara takmış bulunuyorum,sizler için ilk olarak mac ın krem allığını yorumlayacağım,ileri ki günlerde ise inglottan aldığım krem allığın yazısını yazacağım.Aslında elimde yayınlamak istediğim ürünler birikti ama bir türlü güneş ışığı yakalayamadığım için erteledim,durdum.Ama baktım ki süre uzuyor artık güneşli ortam olmasa da birkaçının fotolarını çektim,çok içime sinmezse sonradan editleyip yenileri eklerim diye düşünüyorum.
Açıkcası rengi ilk gördüğümde bana fazla iddialı gelmişti ancak yüzde kabındaki gibi durmuyor ve yoğunluğunu istediğini kadar ayarlayabiliyorsunuz,ben zaten çok hafif uygulama yapıyorum.

Bir diğer nokta ise renk ilk yüzünüze sürdüğünüz gibi kalmıyor,5-10 dakika içinde daha silikleşiyor.
Maalesef kalıcılığı toz allıklar gibi yüksek değil:(
Burda daağıtılmış halini görüyorsunuz.
Bu resimde yüzümdeki duruşu,rsmi ilk sürdüğümde çektim,zamanla bu kadar pembe durmuyor,daha doğal duruyor.