24 Kasım 2012 Cumartesi

EN SON ALINANLAR (GİYİM,AYAKKABI,ÇANTA)

Bugün son zamanlarda aldığım kıyafet,ayakkabı vs.paylaşmak istedim.Resimdekilere ek olarak elbise ve eşofman üstü flnda almıştım ama eklemeyi unutmuşum.
Merak ettikleriniz varsa cevaplarım. Herkese iyi haftasonları diliyorum. Görüşmek üzere:)

22 Kasım 2012 Perşembe

RARE BLOSSOM ALIŞVERİŞİM

Aslında bu markayı organik olduğundan dolayı uzun zamandır merak ediyordum.Ancak fiyatları pahalı olduğu için almayı hep ertelemiştim.Firma olarak ürün satışını durdurma kararı almışlar,bu yüzden de 30 kasım!a kadar ürünlerini yüzde atmış indirimle satıyorlar.Normal fiyatları Ürünlerin gramajlarını düşünürsek pahalı gelebilir ancak şu anki indirimle bence çok güzel.
Herşeyden önce karton kutularına bayıldım,büyük yuvarlak kutuyu,makyaj fırçası için bile kullanabilirim.
Ürünler bugün elime geçti,daha kullanma fırsatım olmadı ancak sadece dudak koruyucusunu denedim ve beğendim.Anında yumuşatıyor,mentollu sanırım,ferahlık veriyor.Dudak ürünleri ister istemez,ağzıma geliyor.Tbs,nivea vs.bugune kadar kullandığım dudak ürünleri ağzıma gelince tadından dolayı çok kötü oluyorum,bunda o sorunu yaşamadım,iki tane daha alıp stoklamayı düşünüyorum.

17 Kasım 2012 Cumartesi

BOBBİ BROWN SKİN FONDÖTEN

Bugün size son zamanlardaki favori fondötenimden bahsetmek istiyorum.Elimdeki bütün fondötenler gibi buda günlük kullanıma uygun,az kapatıcılığı olan doğal bir fondöten.Ysl touch eclat fondötenle ilgili aldığım yorumlara göre de biliyorumki genellikle kapatıcılığı yüksek fondötenler daha çok seviliyor bu yüzden hafif ürün arayanlara gelsin bu yazı.
Fondöten kendinden pompalı bir şişede,hafif ama biraz kötü bir kokusu var,su gibi akışkan bir yapısı var,cildi nemlendiriyor,canlı ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor,kapatıcılığı az,hafif glow özelliği var,glow özelliği konusunda touch eclatla asla yarışamaz.Kuru ve normal ciltlere uygun ve sabitleyici pudra kullanılmazsa parlama yapabilecek bir fondöten,bu yüzden yağlı ciltlerin uzak durması gerekir.Günlük olarak benim favori fondötenim oldu diyebilirim.01-Warm İvory rengi cildime tam oturdu. Eğer cildiniz yağiı değil,kışın nemsizlik sorunu yaşıyorsanız ve cilt lekeleriniz yoksa kış için tavsiye edebileceğim güzel bir fondöten.
Herkese iyi haftasonları diliyorum.